reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Gorlice
-0.3°C
wschód słońca: 06:59
zachód słońca: 15:44
Koronawirus
małopolskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Gorlicach

kiedy
2024-11-25 19:00
miejsce
Dark Pub, Gorlice, Wąska 11
wstęp biletowany
kiedy
2025-02-22 18:00
miejsce
Kino Farys, Biecz, ul. Kazimierza...
wstęp biletowany